Sub Lupă

Dramă în Poliţia din Slatina!

Un poliţist a făcut accident vascular la locul de muncă

Un poliţişt din Slatina a murit aseară, la doar 46 de ani, după ce a suferit un accident vascular cerebral. El lucra în cadrul Biroului de Investigaţii Criminale.

Agentul şef principal Cristian Băciucu s-a plânsă că îi este rău, luni dimineaţă, în timp ce era la serviciu. A fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde medicii au decis trasferarea lui la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Bucureşti. Ulterior, poliţistul s-a întors la Slatina unde, miercuri seară, inima a încetat să îi mai bată.

„Este vorba despre un coleg al nostru care lucra la Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Slatina. Din păcate, el a decedat miercuri seară”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, agentul şef Cristian Grigorescu.

Cristian Băciucu lucra de peste două decenii în Poliţie. La începutul acestui an, fiul lui, care vrea să îi calce pe urme, a fost admis la Şcoala de Pregătire a Agenţilor de Poliţie de Frontieră. „Sunt cel mai fericit tată! Eu am intrat în MAI la vârsta de 22 ani, iar fiul meu la 19 ani. Eşti Bun, m-ai depăşit!”, scria, în ianurie 2018, Cristi Băciucu pe Facebook.

Imediat după ce s-a aflat de decesul poliţistului, mesajele de condoleanţe au început să curgă pe facebook. „Mi-ai luat Doamne cel mai bun frate din lume, cel mai minunat om,cel mai sufletist şi cel mai deosebit… Nu e drept şi nu voi accepta vreodată!!! Dumnezeu sa te odihnească în pace,suflet bun şi blând!!!!”, a scris pe Facebook sora poliţistului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...