Actualitate

Cod portocaliu de inundaţii în mai multe localităţi din Vâlcea

Echipajele de intervenţie din cadrul ISU Vâlcea au intervenit pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, pe str. Ştirbei Vodă şi Ştrandului la un număr de 3 gospodării, pentru evacuarea apei din beciuri şi curţi.

De asemenea, Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Buneşti, Nicolae Bălcescu şi Popeşti au intervenit pentru evacuarea apei din curţi şi beciuri din localităţile respective.

Pe drumurile naţionale şi judeţene, la această oră, nu se înregistrează situaţii deosebite ca urmare a fenomenelor mai sus menţionate, circulaţia rutieră desfăşurându-se în condiţii de siguranţă.

În comuna Milcoiu, sat Milcoiu, punctul „La Transformator", s-a reactivat o alunecare de teren ce a afectat platforma drumului comunal DC 27 Milcoiu – Izbăşeşti. O comisie de specialişti din cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea se va deplasa astăzi, 28.06.2018, pentru a evalua fenomenul produs şi a dispune măsurile necesare de intervenţie.

La nivelul reţelelor de energie electrică, la această oră, se înregistrează 3 PT-uri afectate, cu 80 consumatori întrerupţi în satul Păscoaia, oraşul Brezoi. Echipele CEZ intervin în zona afectată în vederea soluţionării avariei înregistrate.

De menţionat faptul că partea de nord a judeţului Vâlcea s-a aflat miercuri, 27 iunie 2018, în intervalul orar 03.00-23.00, sub avertizare hidrometeorologica COD PORTOCALIU de ploi însemnate cantitativ ce au vizat fenomene meteo periculoase, manifestate în zona de deal şi de munte, unde a plouat abundent şi s-au vor acumula cantităţi de apă de 40...50 l/mp şi pe arii restrânse 60...70 l/mp.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...