Administraţie

Centrală pe gaz pentru Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin

În şedinţa ordinară de Consiliu Judeţean de astăzi, a fost aprobată alocarea sumei de 700 000 lei, în vederea achiziţionării unei centrale pe gaz, pentru Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

„Suma a venit în urma rectificării bugetului Consiliului Judeţean Mehedinţi. Investiţia asigură alimentarea cu căldură pe timp de iarnă a corpului cu 700 de paturi, cea mai importantă unitate spitalicească din judeţ. Le mulţumesc consilierilor judeţeni pentru votul dat.

Spitalul Judeţean a fost şi este în atenţia Consiliului Judeţean întrucât pacienţii internaţi aici au nevoie de condiţii optime pentru tratament. În acest sens, avem în pregătire/depuse pentru obţinerea finanţării din fonduri europene, trei proiecte care vizează, pe de o parte reabilitarea şi creşterea eficienţei energetice a clădirii Spitalului, modernizarea şi extinderea Unităţii de Primiri Urgenţe, precum şi modernizarea şi extinderea ambulatoriului de specialitate. La întocmirea acestor proiecte am avut în vedere recompartimentarea Spitalului, astfel încât să ne încadrăm în normele Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor, confom cărora, până în 2020, trebuie să asigurăm şapte metri pătraţi pentru fiecare pacient internat”, a declarat Aladin Georgescu, preşedintele CJ Mehedinţi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...