Sub Lupă

O elevă de la Liceul de Sport din Slatina s-a sinucis

O fată în vârstă de 16 ani, din Teslui, elevă a Liceului cu Program Sportiv Slatina, a fost găsită spânzurată, sâmbătă dimineaţa. O dezamăgire în dragoste este motivul care a împins-o pe tânără să îşi ia viaţa.

Ea a lăsat un bilet de adio, în care explică motivul ce a făcut-o să se omoare. Surse din cadrul anchetei spun că este vorba despre o poveste de dragoste, fata fusese părăsită de iubit şi nu a putut trece peste despărţire.

Gestul fetei a generat un val de reacţii pe pagina sa de Facebook, unde prietenii au transmis mesaje şi fotografii.

„Nu am cuvinte să descriu acest sentiment.... Nu ştiu cu ce să încep.... Am rămas şocată când am aflat, ai fost un copil bun, ai fost o fată luptătoare... Nu ştiu de ce s-a ajuns tocmai aici, dar ştiu că acolo sus cineva va avea grijă de tine!!! Ai fost tu mai certăreaţă de fel, şi ne cam certam când ne întâlneam, dar pe o altă parte ai fost un copil bun, înţelegător şi ştiu că nimeni nu te va uita.... Ai ştiut cum să intri în inima cuiva, ai ştiut cum să te comporţi, şi cum să vorbeşti! Dumnezeu să te ierte Larisa Cosmina nu te vom uita niciodată! #Condoleanţe familiei!“.

Fata a încercat să treacă peste momentul despărţirii, dar nu a reuşit.

“Nu te mai teme de ceea ce ar putea merge prost şi bucură-te de ce ar putea merge bine”, a scris tânăra în urmă cu câteva zile pe pagina de socializare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...