Sub Lupă

Minoră de 13 ani, violată de trei indivizi

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 24 de ani, toţi din comuna Fărcaşele, au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie propuşi unei instanţe cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile, după ce ar fi luat cu forţa de pe stradă şi violat o minoră în vârstă de 13 ani.
Poliţia a fost sesizată de mama copilei. Fata a fost violată pe un câmp dintre comunele Osica de Jos şi Fărcaşele şi a povestit clipele de coşmar prin care a trecut când s-a întors acasă.

„O femeie de 39 ani, din comuna Osica de Jos, a sesizat faptul că duminică, în jurul orei 17:15, fiica sa în vârsta de 13 ani ar fi fost urcată cu forţa într-un autoturism care se deplasa către comuna Fărcaşele, iar în momentul revenirii la domiciliu i-a declarat că ar fi fost violată. În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, au fost identificaţi doi bărbaţi cu vârstele de 21 şi 24 ani, care ar fi luat-o pe minoră de pe stradă, cu forţa, deplasându-se pe un câmp, unde bărbatul de 24 ani ar fi violat-o. De asemenea, acesta ar mai fi chemat un bărbat de 29 ani, care la rândul său ar fi violat-o pe minoră. Toţi cei trei bărbaţi sunt din comuna Fărcaşele”, a afirmat reprezentantul Poliţiei Olt. Luni, cei trei tineri din Fărcaşele au fost reţinuţi pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol, urmând ca în cursul zilei de marţi, 19 iunie, să fie prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Caracal, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...