Actualitate

Circulaţie rutieră oprită pe Transalpina, la Rânca

Sâmbătă şi duminică, circulaţia rutieră este restricţionată, pe DN 67C, în zona localităţii Rânca, pentru desfăşurarea Campionatul Naţional de Drift 2018 - Rodrift Championship

Circulaţia este oprită, sâmbătă şi duminică, pe DN 67 C - Transalpina, în zona montană Rânca, pentru etapa a treia a Campionatului Naţional de Drift, la care participă 43 de piloţi din patru ţări.

"În zilele de 16 şi 17 iunie, între orele 08.00 – 13.00 şi 15.00 – 20.00, circulaţia rutieră va fi oprită pe DN 67C, în zona localităţii Rânca, judeţul Gorj", a declarant Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Un număr de 43 de piloţi din România, Ungaria, Polonia şi Bulgaria s-au înscris în etapa a treia din Campionatul Naţional de Drift.

"După ce anul trecut a găzduit etapa finală a campionatului, Transalpina a fost inclusă şi anul acesta în calendarul competiţional şi va găzdui a treia etapă a sezonului 2018, astfel că de la start nu vor lipsi campionul en-titre Călin Ciortan, dar şi alţi piloţi care au titluri în palmares precum Sorin Ene, Traian Buşe, Răzvan Frăţianu şi Istvan Szabo. Ungurul Csaba Vigh, finalistul European Battle din primăvară, bulgarul Atanas Kolev şi campionul Poloniei, Marcin Banovics, se află şi ei pe lista piloţilor înscrişi la etapă. Nu va lipsi nici gorjeanul Vlad Stănescu, unul dintre cel mai bine cotaţi piloţi ai campionatului”, a declarant Alin Huiu, media manager al Romanian Drift Community.

Evenimentul are loc sâmbătă şi duminică între kilometri 19 şi 21 ai celebrului DN 67C -Transalpina, între localităţile Novaci şi Rânca, organizatorii anunţând că traseul ales este considerat cel mai spectaculos din acest sezon.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...