Administraţie

Intervenţii de urgenţă în localităţile vâlcene în vederea înlăturării efectelor produse de calamităţi

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, s-a deplasat în comuna Stroeşti satul Obroceşti, punctul Motoeşti, unde 50 de familii (circa 150 de persoane) rămăseseră izolate de restul localităţii, în urma prăbuşirii drumului local afectat de viitura produsă ca urmare a precipitaţiilor abundente.
În zonă, s-a intervenit de urgenţă pentru redarea în circulaţie a drumului comunal 131 Stroeşti - Obroceşti.

Şi în comuna Cernişoara vremea rea a adus multe neplăceri locuitorilor. Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea a fost şi în această localitate, în mai multe puncte afectate de precipitaţiile abundente, alături de oficialităţile locale, pe care le-a asigurat că le va sprijini în demersurile necesare obţinerii de fonduri guvernamentale, în vederea înlăturării efectelor produse de calamităţi.

”Avem nenumărate situaţii de calamităţi pe drumurile judeţene unde sper să se acorde urgent finanţare. Întocmim o situaţie la nivelul judeţului pe care o vom înainta Guvernului, astfel încât primăriile să primească bani în regim de urgenţă pentru înlăturarea efectelor calamităţilor”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

La nivelul autorităţilor locale s-a intervenit cu ajutorul comitetele locale pentru situaţii de urgenţă, pentru asigurarea accesului pe toate drumurile de interes local, iar în continuare se procedează la inventarierea tuturor obiectivelor afectate în vederea întocmirii Rapoartelor operative şi de sinteză, potrivit prevederilor legale.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...