Ultima Oră

Mai multe localităţi din Vâlcea, lovite de viitură, un bărbat a murit

La nivelul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea au fost înregistrate mai multe solicitări pentru evacuarea apei din gospodării, astfel s-a intervenit în municipiul Râmnicu Vâlcea, în localitatea Călimăneşti, în localitatea Băbeni, precum şi în localitatea Nicolae Bălcescu. Viitura a făcut prima victimă. Un bărbat de 57 de ani a fost găsit mort sâmbătă dimineaţă la Călimăneşti. În zonă a plouat vineri noapte cât pentru o lună întreagă.

În localitatea Malaia, în urma precipitaţiilor din dimineaţa zilei de 16 iunie, pe DN 7A km 30+280 au căzut pietre pe carosabil, însă acestea au fost îndepărtate cu ajutorul unui buldoexcavator, iar în continuare lucrătorii Secţiei Judeţene de Drumuri Naţionale intervin pentru asigurarea scurgerii apelor în zona Brezoi la km 10+500, traficul în zona se desfăşoară în condiţii normale.​

La nivelul autorităţilor locale s-a intervenit cu ajutorul comitetele locale pentru situaţii de urgenţă, pentru asigurarea accesului pe toate drumurile de interes local, iar în continuare se procedează la inventarierea tuturor obiectivelor afectate în vederea întocmirii Rapoartelor operative şi de sinteză, potrivit prevederilor legale.

La nivelul reţelelor de energie electrică, echipele CEZ Distruibuţie au intervenit pe tot parcursul zilelor de 15 şi 16 iunie 2018 la toate deranjamentele produse, astfel încât la această oră nu se mai înregistrează întreruperi în alimentarea cu energie electrică din cauza fenomenelor hidrometerologice.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...