Pe Scurt

Drum distrus de viitură, în Mehedinţi

Drumul Judeţean 671 A, între localităţile Şovarna şi Rudina, a fost afectat de o alunecare de teren, pe o distanţă de zece metri, produsă în urma precipitaţiilor abundente de seara trecută.

“În această dimineaţă, am dispus ca reprezentanţii Direcţiei Tehnice din cadrul Consiliului Judeţean Mehedinţi să se deplaseze la faţa locului pentru a evalua situaţia. S-a constatat că pe lângă alunecarea de teren, în urma precipitaţiilor, s-au produs ravene transversale şi longitudinale pe o distanţă de un kilometru.
Zona a fost semnalizată urmând a se căuta soluţii provizorii de refacere a drumului. Porţiunea afectată face parte din tronsonul Şovarna – Rudina al DJ 671A, pe care l-am cuprins în proiectele CJ Mehedinţi, pentru modernizare cu fonduri provenite de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală II. Contractul de finanţare care vizează această porţiune de drum cuprinde asfaltarea unui tronson de 12,3 kilometri, a fost semnat, proiectul fiind în prezent, în procedură de achiziţie a execuţiei lucrărilor”, a declarat preşedintele CJ Mehedinţi, Alandin Georgescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...