Sub Lupă

Craiovean, ucis într-o reglare de conturi în Mexic

Un craiovean a fost executat în stil mafiot pe o stradă din Cancun. A fost împuşcat în cap prin luneta maşinii sub ochii unui prieten, şi acesta tot din Craiova. Vecinii familiei tânărului ucis sunt şocaţi. Ştiau că acesta are afaceri în Mexic. În realitate, bărbatul era dat în urmărire internaţională pentru tentativă de omor, după ce, în urmă cu patru ani a înjunghiat în gât un bărbat, la o piscină din apropierea Craiovei.

Sorin Constantin Marcu, a fost descoperit într-o maşină pe o stradă din Cancun, Mexic. Bărbatul a fost împuşcat în cap cu mai multe gloanţe prin luneta maşinii. Vestea a ajuns imediat şi la familia bărbatului care a plecat în Mexic să-l repatrieze.

„A fost împuşcat. Atât. Acolo. Restul nu ştiu. Dv în cinci ani nu l-aţi văzut niciodată? Nu. Mama a fost despre el? A vorbit despre el Ce v-a spus depsre el? Ce să spună că e la muncă, că lucrează şi în rest nimic”, a spus o vecină.

Tânărul era căutat de patru ani de poliţişti.

„Bărbatul era pus în urmărire la nivel naţional şi inteernaţional din anul 2014. Acesta se sustrăgea executării unei pedepse de opt ani de închisoare pentru tentativă la omor”, spune Mihaela Gîrd– purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sorin Constantin Marcu a fugit din România, după ce, în anul 2014, l-a atacat cu un cuţit pe un bărbat pe nume Dragoş Ţăndărescu. Evenimentul a avut loc la piscina Plaza Summer Club, la ieşire din Craiova. Bărbatul de 44 de ani a fost acuzat de tentativă de omor, însă imediat a fugit în Mexic, iar magistraţii Tribunalului Dolj au emis mandat de arestare în lipsă pe numele acestuia.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...