Politică

Cafeneaua Liberală a tinerilor din PNL Vâlcea, la a III-a ediţie

Organizaţia de Tineret a PNL Horezu, împreună cu TNL Vâlcea, a organizat la Horezu, o noua ediţie a evenimentului „Cafeneaua Liberală”. Temele principale au fost preocupările tinerilor, proiectele acestora în anul centenar, dar şi importanţa menţinerii pilonului II de pensii şi cum îi afectează o eventuală desfinţare a acestui fond de către actuala guvernare PSD-ALDE.

La eveniment au participat tineri liberali din zona oraşului Horezu, aceştia manifestându-şi interesul cu privire la organizarea mai multor evenimente de acest gen. Invitaţii acestui eveniment au fost Dorin V. Draghici, fondator al platformei ”Ghidul Cetăţeanului” şi Sorin Ciobanu, specialist în comunicare politică şi marketing electoral.

”Ne dorim să consolidăm o echipă puternică a tinerilor din Partidul Naţional Liberal atât în oraşul Horezu, cât şi în restul organizaţiilor din zonă. Vrem să atragem cât mai mulţi tineri care îşi doresc să se implice activ în viaţa comunităţile lor, care să vină cu idei noi în ceea ce priveşte o administraţie modernă şi eficientă. O sa organizăm periodic evenimente care să atragă cât mai mulţi tineri dornici de implicare şi afirmare politică, pentru că actuala clasă politică care guvernează România, nu ne reprezintă. Sunt foarte mulţi tineri care îşi doresc, la fel ca şi noi, o schimbare reală în ceea ce priveşte modul în care se face politică în ţara noastră, care au ales sa nu părăsească România si care continuă lupta pentru a avea o ţară prosperă. Imi doresc ca aceşti tineri sa vină alături de noi în echipa TNL Vâlcea pentru a putea construi împreună un proiect cu care să ne identificăm şi pe care să îl promovăm”, a declarat preşedinta TNL Horezu, Andreea Iulia Zăvoianu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...