Inedit

Miting cu peripeţii

A fost un miting cu peripeţii pentru localnicii din comuna Vela, din judeţul Dolj. Unul dintre protestatari s-a pierdut de mulţime şi a fost abandonat în Bucureşti de consătenii săi, şoferii autocarelor s-au rătăcit pe drumul de întoarcere şi protestatarii au ajuns acasă, abia în această dimineaţă, la ora 5.00. Ce au înţeles în urma protestului din capitală? A fost o excursie gratis pentru cei care nu au văzut niciodată Bucureştiul.

Localnicii din comuna Vela au fost foarte entuziasmaţi, ieri, la prânz când au plecat la mitingul ce urma să aibă loc în capilă. Au încărcat lădiţele cu ceapă, roţii şi castraveţi, provizii pentru drum şi au plecat către Bucureşti. Numai că, excursia, aşa cum au numit-o ei a fost una cu peripeţii.

Totul a început când au observat că unul dintre localnici, la plecarea din capitală, nu a mai ajuns la autocar. „Am înţeles că aţi pierdut un coleg...? S-a pierdut el de noi. Deci noi l-am căutat aproape două ore. Deci, au plecat toate maşinile care au fost de acolo, s-a dus primarul, care îl cunoştea, după el înapoi, dacă nu e.... ce să-i fi făcut!?!”, spune un localnic.

După ce l-au abandonat pe bărbat în capitală, protestatarii s-au rătăcit pe drumul de întoarcere şi au ajuns acasă în această dimineaţă la ora 5.00. Din localitatea Vela, din judeţul Dolj, au participat 200 de persoane la mitingul din capitală.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...