Actualitate

6o de poliţişti asigură măsurile de ordine la evaluarea naţională

60 de poliţişti acţionează suplimentar, pentru desfăşurarea în condiţii de linişte şi siguranţă a Evaluării Naţionale/ Oamenii legii vor fi sprijiniţi şi de efective ale Poliţiei Locale

Pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în condiţii de linişte şi siguranţă evaluării naţionale pentru absolvenţii claselor a VIII-a, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, comisar de poliţie Luca Remus Lucian a dispus suplimentarea dispozitivului curent care acţionează pentru liniştea şi siguranţa comunităţii.

Astfel, pe durata evaluării naţionale, 60 de poliţişti vor acţiona, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităţilor de învăţământ, 52 de poliţişti sunt de la structurile de ordine publică, 8 sunt poliţişti de la rutieră, iar 6 din cadrul Poliţiei Locale.

Echipajele din teren vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică.

În acest sens, cele 63 centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale poliţiştilor, iar poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor astfel încât evaluarea naţională să se desfăşoare în condiţii de normalitate.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...