Actualitate

A împlinit 100 de ani şi a fost sărbătorită de autorităţi

Autorităţiile judeţene şi locale din Orşova - Mehedinţi i-au făcut azi, o surpriză unei bătrâne din localitate care a împlinit ….100 de ani. I-au dus tort şi o diploma.

“Ziua de 5 iunie a.c., nu a fost o zi oarecare, a fost ziua în care structurile teritoriale ale M.A.I., împreună cu autorităţile locale, în contextul campaniei naţionale ”O VIAŢĂ CÂT UN CENTENAR”, lansată de către Ministerul Afacerilor Interne şi Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale au adus-o în prim-plan pe SCHWARTZ ELISABETA, din Orşova, care astăzi a împlinit veritabila vârstă de 100 de ani.

Centenara a fost sărbătorită la locuinţa sa situată în municipiul Orşova, alături de familie, unde s-au alăturat reprezentanţii structurilor teritoriale ale M.A.I., şi reprezentanţii autotităţilor locale”, se arată într-un comunicat al IPJ Mehedinţi.

La împlinirea unui secol de viaţă, bătrâna a primit flori, diplome şi urări din partea celor care au sărbătorit-o. „Bătrâna a fost femeie de serviciu într-o instituţie de stat. A mai avut alte patru surori. Trei dintre ele au murit după ce au împlinit vârsta de 92 de ani. Secretul longevităţii a fost divulgat de dumneai, o hrană sănătoasă”, a spus Marius Stoica, primarul din Orşova.

La nivelul judeţului Mehedinţi alte două persoane vor primi distincţii onorifice din partea Ministerului Afacerilor Interne pentru împlinirea celor 100 de ani.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...