Sub Lupă

120 de angajaţi şi consilieri judeţeni de la CJ Mehedinţi, la mare, la perfecţionare

120 de angajaţi de la Consiliul Judeţean Mehedinţi, dar şi consilierii judeţeni în frunte cu conducerea instituţiei vor pleca la cursuri de perfecţionare .....la mare. Angajaţii vor merge la Neptun, Costineşti şi Venus, iar consilierii judeţeni şi cei din conducerea consiliului judeţean....la staţiune de fiţe, Mamaia. Totul va costa nu mai puţin de 100.000 de euro, bani din bugetul instituţiei. Formatorii acestor cursuri de perfecţionare recunosc însă că aceste cursuri sunt organizate pentru a masca distracţia acestora pe banii instituţiei.

Conducerea Consiliului Judeţean Mehedinţi a alocat cei 100.000 de euro pentru aceste cursuri de perfecţionare încă de când a fost stabilit bugetul instituţiei şi acum aşteaptă ofertele pentru cazarea celor 120 de persoane care se vor bucura de o săptămână la mare. Cu ce informaţii vor rămâne în urma acestor cursuri....numai ei ştiu. „Ce vor face la cursurile respective? Nu aş putea să vă spun fiecre temă pe care am prevăzut-o. Există un plan de pregătire profesională anual aşa cum au toate instituţiile şi autorităţiile publice şi este absolut legal”, a declarat Renata Nanciu, vicepreşedinte CJ Mehedinţi. Întrebată de jurnalişti dacă se află pe lista favoriţilor ....aceasta se contrazice. Ba merge, ba nu merge alături de colegi la mare.

Şi consilierii judeţeni se feresc să vorbească despre acestă vacanţă. Angajaţii consiliului judeţean Mehedinţi vor pleca la mare în perioada 1- 7 iulie, iar consilierii locali şi conducerea consiliului judeţean Mehedinţi în perioada 5-12 august.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...