Sub Lupă

Poliţist bătut în timpul misiunii

Un agent de poliţie din Mehedinţi a fost agresat în timpul unei misiuni în cartierul mărginaş, sărac şi suprapopulat - Schela Cladovei al municipiului Drobeta Turnu-Severin, judeţul Mehedinţi.

“O patrulă auto formată dintr-un poliţist şi un jandarm este direcţionată de către ofiţerul de serviciu să asigure primele măsuri în cazul unui accident rutier soldat cu pagube materiale. La sosirea organelor de poliţie, incidentul care părea la prima vedere a fi unul banal, degenerează într-un confict. Componenţii patrulei îi solicită uneia dintre persoane să se legitimeze. Aceasta refuză şi devine recalcitrantă, motiv pentru care oamenii legii sunt nevoiţi să folosească spray-ul iritant-lacrimogen şi să procedeze la încătuşarea persoanei în cauză. În câteva fracţiuni de secundă, zona este împânzită de zeci de oameni "binevoitori" care "sar să-l salveze" pe individul deja violent din mâinile organelor de poliţie. Oamenii formează un scut uman în jurul poliţiştilor şi al maşinii de poliţie, lovind cu pumnii autospeciala de poliţie şi urcându-se cu picioarele pe aceasta. Componenţii patrulei reuşesc să solicite sprijin celorlalte patrule de poliţie aflate în serviciu. Între timp, poliţistului i se fracturează un deget în învălmăşala creată. La sosirea sprijinului, reuşesc a mai fi capturate doar un număr de trei persoane implicate în eveniment, împotriva cărora se efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria D.T.S.. Sperăm să fie identificate toate persoanele implicate şi SĂ FIE LUATE MĂSURI DRASTICE ÎMPOTRIVA ACESTORA!!!

Pe această cale, lansăm un apel la persoanele care au filmat incidentul, să pună imaginile la dispoziţia procurorului de caz”, au postat pe pagina de socializare sindicaliştii de la EOROPOL.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...