Administraţie

Bani pentru Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă ”Constantin Pufan”

La nivelul Consiliului Judeţean Mehedinţi, prin Direcţia Managementul Proiectelor, Dezvoltare Durabilă, Turism, preşedintele CJ a depus astăzi, cererea de finanţare pentru atragerea de fonduri europene prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, în vederea reabilitării şi extinderii Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă ”Constantin Pufan”.

Valoarea proiectului este de 6.453.310 lei şi are o durată de implementare de 24 de luni. Proiectul prevede reabilitarea clădirii, astfel încât spaţiile care au diverse destinaţii să corespundă legislaţiei actuale, în vederea emiterii de către Direcţia de Sănătate Publică a autorizaţiei de funcţionare. În urma implementării proiectului, se vor amenaja: cabinet psihopedagogie, cabinet logopedie, cabinet psihodiagnoză, cameră kinetoterapie, cabinet medical, camere de dormit, grupuri sanitare şi vestiare, precum şi spaţii pentru depozitare.

Totodată, clădirea va fi reabilitată termic şi va fi dotată cu sistem de încălzire pe bază de gaz metan. Se vor amenajaja de asemenea, spaţiile verzi şi a spaţiile de joacă din curtea unităţii. “Prin acest proiect ne propunem să îmbunătăţim infrastructura educaţională de formare profesională şi îngrijire a copiilor din Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă din Drobeta Turnu Severin, copii care au nevoi speciale şi merită o atenţie deosebită”, a declarat Aladin Georgescu, preşedintele CJ Mehedinţi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...