Actualitate

Copii s-au distrat de ziua lor la Grădina Zoologică din Râmnicu Vâlcea

A fost o zi plină pentru copii din Râmnicu Vâlcea care s-au distrat întreaga zi în grădina zoologică din municipiu şi s-au bucurat de surprizele oferite de autorităţile locale.

De ziua lor, cei mici au fost aşteptaţi la Grădina Zoologică, unde, între orele 11.00 şi 14.00, Primăria municipiului şi Direcţia Administrarea Domeniului Public, în parteneriat cu SC ETA SA, Teatrul Municipal ”Ariel”, Şcoala de Belle Arte, Fundaţia ”Orpheus”, trupa ”Fluturaşii veseli” de la Grădiniţa Nord 2 şi voluntarii de la Liceul Sanitar ”Antim Ivireanul” au pregătit un program divers de activităţi. Dansuri moderne şi populare, picturi pe şevalet, ”Fabrica de magie”, modelaje de baloane cu Clovnul Rogerr, o incursiune prin jocurile copilăriei, desene pe asfalt sau un târg de adopţii canine sunt punctele principale de atracţie.

Doritorii au venit la Zoo cu ”Autobuzul Coplăriei”, care a făcut curse la ora 10.00 şi la ora 11.00 pe traseul 7 ETA. Intrarea la Grădina Zoologică în data de 1 iunie a fost liberă pe durata întregii zile şi pentru toate categoriile de vizitatori. “Le-am pregătit mai multe surprize celor mici de ziua lor, s-au putut bucura de atelierul de pictură, au vizitat grădina zoo. Intrarea a fost gratuită”, a spus Daniel Ionescu, purtărorul de cuvânt al Primăriei din Râmnicu Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...