Special

Cupa a ajuns în Bănie!

CS U Craiova a cucerit primul trofeu după o pauză de 25 de ani, iar cupa a ajuns astăzi în Bănie spre bucuria oltenilor care au ieşit pe străzile din oraş pentru a sărbători victoria.

Fotbaliştii de la CSU Craiova au scos mii de oameni pe străzi. Emoţionaţi şi fericiţi, suporterii au cântat imnul echipei. De la preşedintele clubului până la suporteri, toţi au făcut baie în şampanie, când fotbaliştii au dat cep câtorva sticle ca să celebreze performanţa.

Gustavo Vagenin - marcatorul primului gol: „A fost o bucurie foarte mare, asta e pentru suporterii din Craiova, totul oraşul merită asta, merită Cupa”.

Devis Mangia - antrenor CSU Craiova: „Pentru mine... nu bine! Foarte, foarte, foarte bine!”.

Anul acesta se împlinesc 25 de ani de când Craiova câştigase Cupa României. Cu trofeul câştigat duminică seară, când oltenii au învins formaţia de liga a doua Hermannstadt Sibiu, oraşul are şapte trofee. Ultimul dată Gică Craioveanu marca golul victoriei care aduce Cupa în Oltenia, în anul 1993.

“Felicitări Universitatea Craiova! Felicitări suporterilor craioveni! Felicitări tuturor celor care au crezut în această echipă! Suntem câştigătorii Cupei României!”, a declarat primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...