Ultima Oră

Întreruperi programate în data de 24 mai 2018, în intervalul orar 900 – 1600 pe strada Gib Mihăescu

Ca urmare a executării lucrărilor de conectare a conductei din PE D400mm (de pe Bulevardul Tineretului - prelungire) cu conducta din OL D400mm existentă pe strada Gib Mihăescu, la solicitarea constructorului Govora SA, vă comunicam:

„În data de 24. 05. 2018, între orele 900 – 1600, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenţi în Râmnicu Vâlcea pe strada Gib Mihaescu (Benzinăria Lukoil şi Valoris SRL).

În acest interval orar, echipele de intervenţie ale Societăţii Apavil S.A. vor face eforturi susţinute pentru remedierea situaţiei în cel mai scurt timp posibil.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei), angajaţii Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate.

Recomandăm consumatorilor afectaţi să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produse ca urmare a întreruperii furnizării.
Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiştii societăţii noastre.”
Vă mulţumim pentru înţelegere!

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...