Inedit

Se deschide Smile Holidays by Denta Clinic, clinică pentru turism stomatologic şi pedodonţie

Denta Clinic inaugurează primul spital dentar privat din Oltenia

Miercuri, 23 mai 2018, în Râmnicu Vâlcea, str. Calea Bucureşti nr. 193A (vis a vis de izvorul de la Goranu) se deschide primul spital dentar privat din Oltenia: Smile Holidays by Denta Clinic. La deschidere sunt invitaţi membri ai cluburilor de afaceri din judeţ, reprezentanţi ai presei locale şi naţionale, medici, colaboratori şi, nu în ultimul rând, pacienţi.

Smile Holidays by Denta Clinic reprezintă o inovaţie în ce priveşte stomatologia vâlceană. Primul spital dentar privat dedicat turismului medical şi tratamentelor stomatologice pentru copii se evidenţiează, pe de-o parte, prin aparatura ultraperformantă şi, pe de altă parte, prin dorinţa personalului de a trasnforma actul medical într-o experienţă de 5 stele.

Mai mult, misiunea clinicii este de a facilita accesul cât mai multor persoane la un viitor fără dureri. Din acest motiv, divizia dedicată tratamentului copiilor, Denta Clinic Kids, îşi va găsi sediul la etajul imobilului, beneficiind de un spaţiu ofertant de joacă, multe modalităţi de recreere şi personal pregătit să transforme întâlnirea cu stomatologul într-o poveste de neuitat.

Serviciile medicale pentru adulţi de care puteţi beneficia la noua clinică includ: implantologie, chirurgie, tratamente endodontice microscop, tratament parodontoză cu laser, plasmolifting, estetică dentară şi facială, albiri profesionale, profilaxie dentară, anestezie generală, ş.a. În ce priveşte serviciile pentru copii, aceastea au în vedere: control de rutină, profilaxie şi igienă, supravegherea erupţiei dinţilor, curăţarea profesională a danturii, sigilări dentare, tratamente de urgenţă, extracţii, anestezie generală, fluorizări, remineralizări, obturaţii.

Program deschidere:
16.30 – 17.00: Primirea invitaţilor şi sfinţirea clinicii;
17.00 – 18.00: Turul clinicii, discursuri;
Invitaţi speciali – colaboratori:
- dr. Laurenţiu Florică – medic specialist stomatologie generală, competenţă în implantologie orală;
- dr. Adrian Dinescu – medic specialist anestezie şi terapie intensivă;
- Ionuţ Tudorache – manager Medical Concierge Travel;
- Cristian Foldeş – manager Gramm Dental.
18.00 – 18.30: Coffee break;
18.30 – 22.00: Petrecere cu DJ Tomy (Events by Tomy) şi networking.

Nu în ultimul rând, la deschidere se va organiza o tombolă cu foarte multe premii incitante.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...