Sport

Fotbal, Liga a 2-a - CSM-FC Bihor 1-1

Tudor s-a întors cu norocul

Dacă în mandatul trecut a avut mult ghinion, la revenirea pe banca CSM-ului, Laurenţiu Tudor a avut baftă cu carul şi a obţinut o remiză, 1-1, cu FC Bihor

Revenit după un an pe banca CSM-ului, Laurenţiu Tudor are la dispoziţie un lot subţire, cu care doar Artimon părea să facă minuni. Bihorul a fost fără dubii echipa mai bună şi şi-a creat numeroase ocazii la poarta bravului Tufişi.

Orădenii s-au jucat cu ocaziile, Mărkuş fiind campionul ratărilor. Mai întâi, Şulea, apoi Mărkuş, au irosit în prima repriză ocazii imense. Defensiva vâlceană ezită şi în partea secundă şi ocaziile mari au curs tot la poarta lui Tufişi. În minutul 57, Selagea a înscris cu un şut plasat de la 8 metri şi se făcea dreptate, Bihorul conducând şi pe tabelă, nu numai la numărul ocaziilor. Spre final, Voiculeţ a avut în vârful bocancului 2-0, când a scăpat singur cu Tufişi, dar lobul său trece peste.
Când nimeni nu mai credea, în al treilea minut de prelungire, a venit golul egalizator. Vătăjelu centrează dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, Văduva deviază cu capul până la I. Popescu şi fundaşul vâlcean, singur la câţiva metri, şutează violent, aducând o egalare nesperată.
CSM nu impresionează şi se anunţă din nou o candidată în lupta pentru evitarea retrogradării, mai ales că singura echipă învinsă până acum de vâlceni, Voinţa Sibiu, şi-a anunţat retragerea. Decizia din iarnă a Federaţiei, când va anunţa câte echipe retrogradează din eşalonul secund, va fi decisivă pentru soarta echipei.
Deşi era în conflict cu patronul Rufă, „Doctorul” a revenit alături de secundul din urmă cu un an, Sorin Bucuroaia, dar nu a semnat încă un contract. „A fost o remiză norocoasă, mulţi dintre jucători nu au arătat ce pot, îi remarc doar pe Tufişi, Nicolae şi Vătăjelu, dar şi pe Stoica, pentru efortul depus. Să fim realişti, echipa nu joacă ce ne dorim, dar lotul este unul subţire, este o vorbă în fotbal, spune-mi ce rezerve ai, să îţi spun ce echipă ai. Nu am semnat încă contractul, voi rămâne aici doar dacă văd că se vrea performanţă”, a anunţat Tudor.

"A fost o remiză norocoasă, mulţi dintre jucători nu au arătat ce pot, îi remarc doar pe Tufişi, Nicolae şi Vătăjelu, dar şi pe Stoica, pentru efortul depus. Să fim realişti, echipa nu joacă ce ne dorim, dar lotul este unul subţire, este o vorbă în fotbal, spune-mi ce rezerve ai, să îţi spun ce echipă ai.", Laurenţiu Tudor, antrenor CSM Râmnicu Vâlcea

Niculescu a acuzat arbitrajul

Tehnicianul echipei FC Bihor, Claudiu Niculescu, a criticat dur arbitrajul, pe care l-a catalogat ca fiind părtinitor. „Eu în general nu vorbesc de arbitraj, dar arbitrii au împins permanent echipa gazdă de la spate, a fost ceva incredibil. CSM trebuia să primească şi două cartonaşe roşii”. Niculescu a acuzat şi ocaziile mari ratate de echipa sa. „Am avut mare ghinion, am avut 5-6 ocazii mari, singuri cu portarul advers, în loc să câştigăm cu 5-0, s-a terminat egal. După un astfel de meci, îşi vine să fugi de nebun în pădure. Ca şi jucător, îmi propun obiective îndrăzneţe, mă gândesc la promovare, dar va fi din ce în ce mai greu, altceva era dacă câştigam la Vâlcea”, a mai afirmat Niculescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...