Actualitate

Încă o calificare la naţională pentru elevii vladimireşti!

Vineri, a avut loc la Liceul Tehnologic Auto din Craiova, faza judeteană a “Sesiunii de referate şi comunicări ştiinţifice ale elevilor din învăţământul liceal la disciplina istorie".

La această competiţie au participat elevii Ioan Adrian Miuţă din clasa a X-a B şi Dana Andreea Alexandra Pîrvoi, clasa a XI-a A.

Elevul Miuţă Ioan Adrian a participat la secţiunea istorie universală, cu lucrarea “ Bătălia de pe Somme.Drumul către victorie sau o risipă fără rost?”, unde a obţinut Premiul I şi calificare la etapa naţională, care va avea loc la Arad 26-29 iulie 2018.
Eleva Pîrvoi Dana Andreea Alexandra a participat la secţiunea istoria românilor, cu lucrarea “Amilcar C. Săndulescu. Fiul Eroului Necunoscut” şi a obţinut Menţiune.

Comisia de evaluare a apreciat lucrările prezentate de elevii vladimireşti, care au fost coordonaţi de profesor Nori Ionela Cadea.

Sesiunea de referate şi comunicări ştiinţifice ale elevilor din învăţământul liceal, la disciplina istorie, are ca obiective educarea capacităţii de comunicare şi dialog, dezvoltarea gândirii critice, cultivarea expresivităţii şi dezvoltarea spiritului de competiţie şi fair-play.

Formă de manifestare a creativităţii elevilor, această activitate se manifestă prin realizarea de referate sau comunicări elaborate pe o temă propusă de participanţi, la una din cele două secţiuni: Istoria Românilor şi Istorie Universală.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...