Eveniment

Bărbatul călcat de un buldozer a decedat

Vâlceanul de 48 de ani a căzut între şenila buldozerului şi lamă

UPDATE Poliţiştii oraşului Berbeşti, care au fost sesizaţi despre faptul că pe terenul Exploatării Miniere Berbeşti a avut loc un accident de muncă, au stabilit că bărbatul de 48 de ani a lăsat buldozerul neasigurat şi în timp ce încerca să se urce în cabină a alunecat şi a căzut între şenila buldozerului şi lamă, utilajul plecând de pe loc.

Persoana rănită a fost preluată de către serviciul de ambulanţă şi transportată la Spitalul orăşenesc Horezu pentru primirea de îngrijiri medicale. La scurt timp, din cauza leziunilor suferite, bărbatul de 48 de ani a decedat.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului.


Un bărbat de 48 de ani din comuna Oteşani-judeţul Vâlcea a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Vâlcea în urmă cu câteva minute după ce peste acesta a trecut un buldozer.

Accidentul s-a petrecut la locul de muncă al bărbatului, Exploatarea Minieră Berbeşti. În acest moment, atât oamenii legii, cât şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă efectuează cercetări pentru a afla cu exactitate cum s-a întâmplat tragedia.

„C. Nicolae a fost transportat conştient la spital iar în acest moment nu se cunosc prea multe detalii, ancheta fiind în desfăşurare”, a declarat Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...