Ultima Oră

Poliţist reţinut la Craiova, după ce a bătut un bărbat în sediul Poliţiei

Agentul Dorin Petcu fusese chemat vineri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj pentru a fi audiat într-un dosar în care este cercetat pentru purtare abuzivă, şantaj, instigare la lipsire de libertate şi instigare la fals intelectual. Omul legii a fugit de procurori, însă aseara s-a prezentat singur la poliţie, unde a fost reţinut.

Potrivit anchetatorilor, agentul Dorin Petcu este acuzat că în noaptea de 27 spre 28 iulie 2016, alături de alţi poliţişti ar fi luat pe sus un craiovean şi l-ar fi introdus cu forţa în maşină, dus la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, l-ar fi bătut şi apoi ameninţat să nu depună plângere. Victima, însă, a depus plângere.

Agentul Dorin Petcu a fost chemat vineri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj să fie audiat de procurori, dar a spus că nu vorbeşte decât în prezenţa avocatului său şi că merge la maşină să-şi ia telefonul ca să-l sune. A urcat în autoturism şi s-a făcut nevăzut, însă aseară s-a prezentat singur şa poliţie. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj l-au reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...