Administraţie

Deputatul Eugen Neaţă, implicat în dezvoltarea turismului vâlcean

Deputatul vâlcean Eugen Neaţă a fost săptămâna trecută gazda unui grup de parlamentari din ţară, veniţi la Vâlcea pentru a lua contact direct cu problemele cu care se confruntă dezvoltarea turismului din zona Obârşia Lotrului. Iată că la numai o săptămână de la şedinţa informală de la Vâlcea, marţi, 8 mai 2018, a fost supusă în dezbatere în Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice iniţiativa legislativă pe care deputatul Neaţă a depus-o, primind aviz favorabil. Iniţiativa legislativă "Schi în România" urmează să intre pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaţilor, care este cameră decizională.

Astfel, se va crea cadrul legal necesar dezvoltării zonei montane, dar şi pentru crearea unor condiţii de dezvoltare sănătoasă municipiilor şi oraşelor din România.

"Aşa cum v-am informat săptămâna trecută, la invitaţia mea, s-au deplasat în judeţul Vâlcea (comuna Voineasa - zona Obârşia Lotrului) mai mulţi parlamentari din ţară, pentru a lua contact direct cu problemele pe care le-am ridicat în Parlamentul României şi pentru rezolvarea cărora am depus mai multe iniţiative legislative. Iată că, la numai o săptămână de la şedinţa informală desfăşurata în judeţul Vâlcea, în data de 8 mai 2018, a fost supusă în dezbatere, în Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice iniţiativa legislativă, pe care am depus-o împreună cu câţiva colegi, -“Schi în România”. Aceasta a primit aviz favorabil şi urmeaza să intre pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaţilor, care este cameră decizională. Reuşita este urmare a deplasării colegilor mei în judeţul nostru şi le mulţumesc pentru sprijinul pe care mi l-au acordat pentru ca această importantă iniţiativă legislativă, care ajută investiţiile şi dezvoltă zonele turistice, să fie votată. Multumesc colegului meu Dănuţ Păle (coiniţiator şi susţinător al iniţiativei) pentru modul în care s-a implicat în realizarea acestui important proiect legislativ pentru România!”, a declarat deputatul Eugen Neaţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...