Sub Lupă

Împuşcături în trafic în Craiova, un şofer a fost rănit

Împuşcături pe o stradă din Craiova. Poliţişti din cadrul Biroului rutier au tras, în această după amiază, mai multe focuri de armă într-un autoturism care nu a oprit în trafic la semnalul acestora, iar şoferul ar putea fi rănit. Acesta şi-a abandonat maşina şi s-a urcat în alt autoturism şi s-a făcut nevăzut.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani din Craiova a fost observat şi recunoscut în trafic de oamenii legii care au încercat să îl oprească. Era un vechi client al lor şi mai fusese prins în trafic fără permis. Nu a oprit la semnaleele poliţiştilor şi au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă. Şi-a abandonat maşina şi s-a urcat în alt autoturism.

“Aţi auzit că s-a tras? Am auzit. Dar până când ...dar se întâmplase când se întâmplase. V-aţi speriat când aţi auzit împuşcăturile? Dar nu ştiam parcă erau petarde. După animale, după păsări, ceva...”, spune un martor. Oamenii legii au organizat mai multe filtre pentru a-l prinde pe şoferul fugar. „Întrucât conducătorul autoturismului a refuzat să oprească au fost executate mai multe focuri de armă atât de avertisment cât şi asupra autoturismului respectiv. Ulterior şoferul a abandonat autoturismul şi s-a urcat într-o altă maşină”, spune Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt IPJ Dolj.

Bărbatul este un vechi client al poliţiei. Acesta împreună cu alţi doi bărbaţi au ajutat să treacă fraudulos graniţa şi persoane care aveau credite bancare şi pe care nu le mai puteau achita. Cei care nu au putut plăti integral sumele de bani pretinse de către membrii grupării au fost obligaţi să comită infracţiuni sau să cerşească pe teritoriul SUA. Membrii grupului infracţional au obţinut din activitatea infracţională suma de peste 1 milion USD. Acesta a mai avut antecedente recente. La începutul acestui an i s-a suspendat dreptul de a conduce şi la numai o lună după incident a fost surpins din nou în trafic, la volan, de către poliţişti. Atunci aceştia i-au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...