Sub Lupă

Caz şocant în Slatina

Un şofer de la ambulanţă, acuzat de pedofilie

Un şofer de la o firma de ambulanţă privată care transportă bolnavii ce au nevoie de dializă a fost reţinut, azi, pentur pedofilie. O copilă de 12 ani a mărturisit în faţa anchetatorilor că un bărbat pe care îl cunoştea din vedere i-a făcut propuneri indecente. Mama fetei a sunat imediat la Poliţie.

Întâmplarea a avut loc, înSlatina, în cartierul Steaua, în urmă cu două zile, agresorul încercând de două ori, a declarat mama fetei, să convingă o tânără de 12 ani să meargă cu el într-o scară de bloc pentru un act sexual. Copila se afla la joacă alături de prieteni, prima dată fiind abordată de bărbatul de 45 ani, al cărui băiat îi este chiar partener de joacă fetei, în jurul orei 16,00, chiar în faţa Şcolii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu“. “A venit fata şi mi-a povestit: «mami, tata lu’ Luci, ia uite, mi-a zis aşa, m-a mângâiat!». Eu, ca să n-o sperii, i-am spus: «Mami, stai liniştită, că eu merg să vorbesc cu el». Şi el, imediat, în spatele ei, a venit după fată. El nu s-a aşteptat ca eu să fiu în faţa blocului. Când m-a văzut, imediat a ocolit maşina, să fugă. Şi i-am spus: «Domnu’, ia staţi puţin!» Şi a stat. «Da, ce este?».«Ce problemă aveţi cu fetiţa?». Că nu, că ştiţi, că vă cunosc, că... I-am spus – nu mă interesează că mă cunoşti, nu mă interesează niciun sărut-mâna, ce-ai avut cu un copil de 12 ani?!(...) El nu voia să comunice cu mine. Îmi mai şi spunea: «Mai încet, că nu vreau să ne audă vecinii». «Păi, foarte bine, să audă, cum v-aţi permis să puneţi mâna pe un copil de 12 ani?» Nu, că n-a făcut el aşa, că... El probabil că a mai urmărit-o, dar noi nu ne-am dat seama. (...) M-a terminat psihic, nu mai rezist“, a relatat mama minorei.

Vecinii lui Costel Balcan, bărbatul acuzat de agresiune, sunt stupefiaţi de veste. „Mi-a spus soţia de dimineaţă că a citit în ziare, dar mie nici acum nu-mi vine să cred. Aseară cred că m-am întâlnit cu el. Nu-l credeam în stare de aşa ceva. A mai avut el alte bele, certuri în familie, alte scandaluri, dar nu aşa ceva. Vă daţi seama cum mă simt, am şi eu copil, se juca şi cu copiii noştri, însă niciodată n-a trădat ceva de genul ăsta“, a spus un bărbat, tatăl unui copil de câţiva ani. Un altul, în schimb, s-a declarat convins că la mijloc trebuie să fie o răzbunare. El crede că presupusul agresor a ieşit din magazin cu o bere în mână, s-a aşezat pe bancă şi a început să vorbească cu fata, nu însă cu astfel de gânduri. Alt vecin s-a declarat de asemenea surprins de veste. „El mai avea ceva probleme cu băutura, dar cu femeile.... Chiar nu-l credeam în stare de aşa ceva“, a spus bărbatul.

Presupusul agresor, care a fost reţinut joi, după ore bune de audieri, este căsătorit şi are doi copii, unul dintre ei minor, un băiat, şi o fată proaspăt căsătorită. Bărbatul este şofer pe o ambulanţă privată care execută transportul pacienţilor dializaţi.

„La data de 9 mai, în jurul orei 21.00, am fost sesizaţi prin 112 despre faptul că o minoră, de 12 ani, în timp ce se juca în faţa blocului, a fost abordată de un vecin, în vârstă de 45 de ani, care i-ar fi adresat propuneri cu tentă sexuală. Echipa s-a deplasat la faţa locului. Bărbatul nu a fost găsit. Se efectuează cercetări pentru depistarea acestuia şi stabilirea situaţiei de fapt”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...