Eveniment

Măsuri speciale pentru finala EHF

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor prezenţi la finala cupei EHF, disputată între SCM Craiova şi Kristiansand.

Partida se va disputa, vineri, 11 mai a.c., la Sala Polivalentă din Craiova, începând cu ora 19.30. Accesul spectatorilor în sală se va face începând cu ora 17.30, doar pe bază de bilete sau invitaţii, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în incinta sălii, recomandăm suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. De asemenea, solicităm, atât suporterilor, cât şi cetăţenilor, să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă.​

„Nu vor fi restricţii de circulaţie, se va acţiona numai pentru fluidizarea traficului. Jandarmii vor acţiona pentru prevenirea oricăror evenimente ce ar putea perturba buna desfăşurare a manifestării sportive. Reamintim că fapta de a cumpăra în scop de revânzare bilete sau alte documente de acces la competiţii şi jocuri sportive, precum şi vânzarea acestora la suprapreţ constituie contravenţie şi se pedepseşte cu amendă de la 1.000 lei la 3.000 lei. Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, va asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată şi imediată a Sălii Polivalente, pe traseele de afluire şi defluire ale spectatorilor şi va acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. Recomandăm suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică şi să se delimiteze de orice formă de violenţă care ar conduce la tulburarea ordinii şi liniştii publice sau manifestări violente, întrucât nu vor fi tolerate acţiuni de natură să tulbure buna desfăşurare a acestui eveniment”, se precizează într-un comunicat al GJM Craiova.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...