Eveniment

Comunicat de presă

A fost emis avizul pentru CNAIR privind construirea autostrăzii Sibiu-Piteşti

A fost emis avizul favorabil (cu condiţia respectării prevederilor Regulamentului Serviciului de Alimentare cu apă şi canalizare al SC APAVIL SA Vâlcea, aprobat cu Hotărârea nr. 8/15.04.2016 a A.D.I – APA VÂLCEA şi STAS 8591/1997 – ”Reţele edilitare subterane. Condiţii de amplasare”, faţă de reţelele de apă potabilă şi de canalizare, administrate de SC APAVIL SA Vâlcea) pentru Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. privind construirea autostrăzii Sibiu-Piteşti. Lucrările vor fi amplasate pe teritoriul judeţului Vâlcea – com. Perişani, Racoviţa şi Câineni, conform certificatului de urbanism emis de Consiliul Judeţean Vâlcea.

Avizul de amplasament este valabil de la data emiterii şi până la data la care expiră certificatul de urbanism în baza căruia a fost emis (la care se adaugă perioada prelungirii valabilitatii iniţiale – unde este cazul) şi este valabil numai pentru amplasamentul obiectivului conform planului de situaţie vizat de SC APAVIL SA Vâlcea şi a certificatului de urbanism.

De asemenea, pe amplasament sunt propuse a se realiza investiţii în infrastructura de apă uzată – reţele de canalizare, investiţii ce vor fi finanţate prin POIM (Programul Operaţional Infrastructura Mare) - în satele: Băiaşu, Pripoare, Surdoiu, Poiana şi comuna Racoviţa. La această dată, pentru investiţiile mai sus menţionate, Apavil SA se află în faza de elaborare si aprobare a studiului de fezabilitate aferent proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă potabilă şi apă uzată în Jud. Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...