Actualitate

Joi, 10 mai 2018,

Alimentarea cu apă a oraşului Drăgăşani se va face sub rezerva modificării parametrului turbiditate la apa potabilă

Apavil realizează o simulare a manevrelor de ocolire a rezervorului de 2500 mc, situat pe strada Dealul Viilor, printr-un by-pass creat între alimentarea şi refularea rezervorului - reţea distribuţie

Comunicat de presă:

În vederea respectării ”Programului de spălare a rezervoarelor de colectare şi a celor de acumulare-distribuţie în anul 2018 ”, în data de 10.05.2018, ora 1300, în municipiul Drăgăşani, se va realiza o simulare a manevrelor de ocolire a rezervorului de 2500 mc, situat pe strada Dealul Viilor, printr-un by-pass creat între alimentarea şi refularea rezervorului - reţea distribuţie.

Astfel, alimentarea cu apă a oraşului Drăgăşani, în condiţiile menţionate, se va face sub rezerva modificării parametrului turbiditate la apa potabilă, în ziua respectivă, posibil şi în următoarele 2 – 3 zile, în diferite zone ale oraşului Drăgăşani şi chiar în comuna Ştefăneşti (zonă alimentată din rezervorul de la Drăgăşani). Ceilalţi parametri ai apei potabile vor rămâne neschimbaţi. De asemenea, în toată această perioadă, Sectorul Apavil Drăgăşani va asigura efectuarea purjărilor (spălărilor) reţelelor de distribuţie.

Cerem scuze utilizatorilor serviciilor Apavil S.A. pentru posibilele modificări ale turbidităţii apei şi, în acelaşi timp, îi asigurăm că vom lua în permanenţă măsurile necesare în vederea păstrării calităţii apei potabile şi menţinerea acesteia la cei mai buni parametri.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...