Special

Minunea din Băileşti, stâlpul din mijlocul străzii a fost demolat

După s-au făcut de râs cu imaginile care au făcut vâlvă pe internet în care un stâlp uitat în mjlocul unei interscţii, autorităţiile din Băileşti au ...demolat stâlpul, deşi susţineau că acest lucru este imposibil .

„În urma sesizărilor efectuate de Asociatia Legal Drive, precum şi în urma mediatizări la nivel naţional, Primăria municipiului Băileşti s-a conformat în baza dispoziţiilor OUG 195/2002(Cod Rutier) şi a demolat stalpul ce era amplasat în intersecţia străzilor Bucegi cu Gheorghe Doja din municipiul Băileşti. Multumesc tuturor pentru sprijinul acordat!”, a precizat Mădălin Chipirlin - preşedinte Legal Drive.

Din 2014, de când au fost reabilitate cele două străzi, şoferii care au trecut prin zona intersecţiei străzilor Bucegi cu Gheorghe Doja din Băileşti circulau cu mare atenţie pentru a evita un incident rutier. „Este foarte periculos, reprezintă un adevărat impediment pentru toţi participanţii la trafic, în condiţii de noapte, cu vizibilitate redusă. Este foarte probabil să aibă o coliziune cu acest stâlp. Pentru orice şofer reprezintă un adevărat pericol. A fost acroşat de mai multe ori, am discutat cu cetăţenii de aici, la două trei luni are loc câte un accident”, spunea Mădălin Chipirlin - preşedinte Legal Drive.

Reabilitarea celor două străzi care se intersectează în zona unde este stâlpul a avut loc în 2014. Atunci au fost asfaltate, dar stâlpul nu a fost mutat pentru că asta ar fi presupus dezafectarea reţelei de electricitate pe o perioadă foarte mare. L-au lăsat aici... iar acum după ce povestea a făcut vâlvă pe internet l-au demolat

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...