Administraţie

Mii de oameni au participat la sărbătoarea liliacului de la Ponoare

Mii de oameni din Mehedinţi, dar şi din judeţele învecinate, au participat duminică, la cea mai populară serbare câmpenească din zonă, Sărbătoarea Liliacului, care s-a desfăşurat în comuna Ponoarele.

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, a participat la eveniment, fiind însoţit de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ionică Negru, deputaţii Alina Teiş şi Vlad Bontea, ministrul secretar de stat Alin Chirilă, dar şi o parte a consilierilor judeţeni. Sărbătoarea atrage de la an la an, tot mai mulţi oameni ai judeţului, dar şi din zonele limitrofe, ceea ce înseamnă că turismul se poate dezvolta în zona de nord a Mehedinţiului, cu atât mai mult cu cât obiectivele naturale sunt principala atracţie, fiind vorba despre Pădurea de Liliac, Podul lui Dumnezeu, Lacul Zaton, Peştera Ponoarele sau Cheile Băluţei.

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, le-a transmis participanţilor la eveniment că în anii următori vor putea veni în amfiteatrul Pădurii de Liliac pe un drum asfaltat. ”Îl felicit pe domnul primar, Iulian Cerbu, pentru organizarea acestei ediţii a Sărbătorii Liliacului şi îi doresc mult succes în derularea proiectelor demarate la nivelul comunei. Cu sprijinul Guvernului PSD – ALDE, de curând s-a semnat proiectul care vizează asfaltarea drumului către Pădurea de Liliac, astfel că în anii următori, accesul către amfiteatrul în care se desfăşoară Sărbătoarea Liliacului, va fi mult mai uşor. Tot la nivelul comunei, pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală s-au semnat contracte de investiţii pentru ca toate satele comunei să beneficieze de reţea de apă”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...