Politică

Deputatul Eugen Neaţă se implică în promovarea turismului vâlcean!

“Am avut deosebita plăcere să fiu, timp de două zile, gazdă pentru un grup important de parlamentari din ţară. Acestia au acceptat invitaţia mea de a veni în judeţul Vâlcea pentru a lua contact direct cu problemele pe care le-am ridicat în Parlamentul României şi pentru rezolvarea cărora am depus mai multe iniţiative legislative.

Am ales ca delegaţia să fie prezentă în zona de nord a judeţului, mai exact în punctul Obârşia Lotrului din comuna Voineasa, zonă care are mare nevoie de susţinerea tuturor factorilor de decizie pentru a se putea dezvolta.

În această frumoasă comună de munte, se află cea mai mare şi frumoasă pârtie de schi din România.

Din păcate, infrastructura nu există, iar acest lucru împiedică dezvoltarea zonei.

Atât pe timpul iernii, cât şi pe timpul verii, mii de turişti vin aici chiar dacă sunt puţine locuri de cazare şi aleg să stea la zeci de kilometri doar pentru a se bucura de frumuseţea cu care sunt înzestrate aceste locuri.

Am organizat această întâlnire informală întrucât în procesul legislativ se află în dezbatere două iniţiative legislative pe care le-am elaborat în urma discuţiilor purate cu primarul municipiului, Mircia Gutău, preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu, oameni din mediul de afaceri şi reprezentanţii administraţiilor publice locale, astfel încât să creez cadrul legal necesar dezvoltarii zonei montane, dar şi pentru crearea unor condiţii de dezvoltare sănătoasă municipiilor si oraşelor din România. Este vorba de iniţiativele "Ski în România" şi “Padurile parc"!

Vâlcea are un potenţial imens de dezvoltare turistică, iar nouă celor aleşi ne revine datoria să creăm oportunităţi şi să realizăm cât mai multe proiecte în acest sens.

Mulţumesc prietenilor mei, preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu şi primarului Mircia Gutău pentru susţinere şi sprijin în toate acţiunile pe care le-am întreprins! Împreună facem lucruri bune pentru vâlceni şi Vâlcea!

Le mulţumesc colegilor mei parlamentari pentru că au dat curs invitaţiei mele şi în acest mod am reuşit, prin discuţiile purtate la faţa locului, să gasim cele mai bune soluţii pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă judeţul Vâlcea, dar şi alte judeţe din ţară, care întâmpină aceleaşi probleme!

Judeţul Vâlcea, este locul în care m-am născut, copilărit şi de care nu mă voi despărţi niciodată!

Am o responsabilitate mare faţă de cei care mi-au acordat votul şi m-au trimis să îi reprezint în Parlamentul României. De aceea, îmi respect toate promisiunile facute vâlcenilor şi voi continua ca prin iniţiativele depuse să contribui la dezvoltarea judeţului nostru şi la bunăstarea oamenilor!”, a declarat deputatul vâlcean Eugen Neaţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

09.05.2018 - 11:29ionut:credeam ca mai semneaza un prag din ala pentru furat de 200 mii euro ,dar nu e asa

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...