Special

Săptămâna Limbilor Străine

În perioada 09-10 mai 2018, Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Universităţii din Craiova organizează a VI-a ediţie a Simpozionului Internaţional Săptămâna Limbilor Străine. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc, miercuri 09 mai, ora 10.00 la sediul INCESA.

La orice nivel ar fi practicat actul de predare, acesta ar trebui să fie însoţit de dorinţa de formare a caracterelor tinerilor şi de îndrumare şi încurajare a acestora spre manifestarea sensibilităţii şi a aptitudinilor.

Studenţii participanţi la Simpozionul Internaţional Săptămâna Limbilor Străine vor fi de la facultăţile cu profil nefilologic din cadrul Universităţii din Craiova, de la Universitatea Tehnică, Chişinău, din Republica Moldova şi de la Universitatea din Vllora, Albania. Cu acestea, Departamentul de Limbi Moderne Aplicate are acorduri bilaterale, prin acestea încercând să extindem atât fenomenul internaţionalizării UCV, cât şi să promovăm conceptele şi valorile unui act didactic calitativ.

Evenimentul va avea trei secţiuni:
1. secţiunea de postere cu tema Generaţia mea.
2. secţiunea power-point cu tema Valorile umane
3. secţiunea de prelegere publică cu tema la alegere între Generaţia mea şi Valorile umane.

În prima zi, vor fi desfăşurate secţiunile de postere şi power-point. În ziua a doua a Simpozionului vor fi prezentate prelegerile publice în limbile străine studiate (franceză, engleză).

De asemenea, tot ca un element de noutate, am început semnarea de acorduri de colaborare cu diferite licee şi colegii din ţară, ai căror liceeni vor participa la secţiunile de postere şi power-point. Este datoria noastră să prezentăm actualilor elevi, viitori studenţi, importanţa cunoaşterii unei limbi străine, să ne facem cunoscute activităţile pe care le desfăşurăm în beneficiul lor şi să le demonstrăm o dată în plus că după finalizarea studiilor liceale pot să opteze pentru Universitatea din Craiova.

Toate prezentările de la toate secţiunile simpozionului vor fi publicate în revista D.L.M.A., Studenţi fără frontiere.

Simpozionul se va încheia cu festivitatea de premiere.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...