Special

Minunea din Băileşti, stâlpul în mijlocul străzii

Încă o minune în Oltenia. Un stâlp de înaltă tensiune a fost lăsat, din 2014, de când au fost reabilitate străzile, de autorităţi în mijlocul unei intersecţii, fără măcar să fie semnalizat. Mulţi dintre şoferi s-au tamponat cu stâlpul, însă autorităţile locale spun că a durat aproape 4 ani să strângă documentaţia pentru a face un rond în jurul stâlpului şi pentru marcaj.

Şoferii care trec prin zona intersecţiei străzilor Bucegi cu Gheorghe Doja din Băileşti circulă cu mare atenţie pentru a evita un incident rutier. Asta, dacă cunoac zona, dacă nu...„Mai sunt şi copii. Se joacă aici în colţ. Şi maşinile vin cu viteză. Vin pe amândouă sensurile. Să treacă unii pe o parte, alţii pe o parte, şi se trosnesc, da”, spune o localnică.

„Este foarte periculos, reprezintă un adevărat impediment pentru toţi participanţii la trafic, în condiţii de noapte, cu vizibilitate redusă. Este foarte probabil să aibă o coliziune cu acest stâlp. Pentru orice şofer reprezintă un adevărat pericol. A fost acroşat de mai multe ori, am discutat cu cetăţenii de aici, la două trei luni are loc câte un accident”, spune Mădălin Chipirlin - preşedinte Legal Drive.

Reabilitarea celor două străzi care se intersectează în zona unde este stâlpul a avut loc în 2014. Atunci au fost asfaltate, dar stâlpul nu a fost mutat pentru că asta ar fi presupus dezafectarea reţelei de electricitate pe o perioadă foarte mare. L-au lăsat aici... dar semnalizarea şi delimitarea lui se va face abia peste 3 luni. Pentru marcajele rutiere din Băileşti autorităţiile locale au alocat 700.000 de lei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...