Inedit

RAADPFL premiază cele mai frumoase grădini din faţa blocului!

Competiţia spaţiilor verzi frumos amenajate din faţa blocurilor lansată de RAADPFL Craiova a luat sfârşit ieri, 29 aprilie.

Datorită numărului mare de aprecieri obţinute de doi dintre participanţii la concurs, conducerea RAADPFL a decis să îi premieze pe ambii. Astfel, câştigătorii concursului pentru cea mai frumoasă grădină din faţa blocului sunt @Ileana-Dora Mirea cu 244 de aprecieri pe pagina RAADPFL şi alte 100 de like-uri pe pagina personală (https://m.facebook.com/story.php…) şi Nicu Roberta Ana-Maria cu 201 aprecieri la linkul postat pe pagina RAADPFL şi alte 48 pe pagina personală (https://www.facebook.com/robertaanamaria.nicu/media_set…).

”Este o bucurie pentru noi să vedem atât de mulţi craioveni care au răspuns concursului lansat de RAADPFL. Săptămâna 23-29 aprilie am numit-o simbolic Săptămâna Gospodarului şi i-am provocat pe toţi craiovenii care locuiesc la bloc să trimită fotografii cu grădina din faţa blocului. Joi, 3 mai, vom merge să premiem câştigătorii”, a declarat Aurelia Filip, director general RAADPFL Craiova.

Drept premiu, câştigătorii vor primi diplome, flori şi copaci pe care să îi planteze în grădina din faţa blocului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...