Special

Un poliţist a fost muşcat în misiune de un fost deţinut

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au deschis, azi, dosar penal pentru ultraj, după ce un poliţist a fost muşcat în misiune.

Conflictul a avut loc noaptea trecută în localitatea Işalniţa, atunci când doi agenţi de la post au mers la un incident domestic sesizat prin 112. La faţa locului, au încercat să facă un control corporal unui bărbat care se manifesta agresiv, dar reacţia perchiziţionatului l-a luat prin surprindere pe unul dintre poliţişti. Agresorul a scos o foarfecă şi a încercat să îl înjunghie pe unul dintre agenţi. Colegul poliţistului a reacţionat imediat şi l-a imobilizat pe bărbatul violent, dar a fost muşcat puternic de braţ.

“Patrula de la Postul de poliţie Isalniţa formată Popa Ionuţ şi Chirilă Tudor-Anghelache a fost sesizată prin 112 că un proaspăt liberat din penitenciar ameninţă cu moartea mai multe persoane. Ajunşi la adresa indicată, l-au indentificat pe agresor, care a încercat să fugă. Au reuşit să îl oprească şi au trecut la imobilizarea acestuia. În timpul imobilizării, agresorul a băgat mâna în zona inghinală, de unde a scos o foarfecă şi a intenţionat să îl înjunghie pe Chirilă Tudor–Anghelache. Agresorul a fost prins de mâna dreaptă în care avea foarfeca de Popa Ionuţ, iar în altercaţia care a urmat a încercat să îl muşte pe unul dintre agenţi, dar nu a reuşit. Nu acelaşi lucru s-a întamplat şi în cazul lui Popa Ionuţ, acesta fiind muşcat de mâna dreaptă şi lovit cu picioarele de mai multe ori în timp ce îl deposeda de foarfecă”, se arată într-o postare pe pagina de socializare a sindicatului poliţiştilor din Dolj.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...