Sub Lupă

Poliţistul împuşcat de iubita lui a murit

Poliţistul SCCO Olt, Bogdan Dumitrescu, împuşcat în cap din greşeală, în urmă cu trei luni, a murit, la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, unde era internat.

Potrivit medicilor, acesta a murit sâmbătă din cauza unei septicemii. Familia poliţistului SCCO Olt făcea demersuri pentru transferul său la o clinică din străinătate, unde să facă recuperare. „Еste stabilizat, iar familia face demersuri să-l trimită undeva, dacă se poate, în străinătate. Respiră ventilat, este ajutat, dar deschide ochii, simte durerea, pare că înţelege ce i se spune, dar nu comunică. Să vedem, prin Ministerul Sănătăţii, unde ar putea face recuperare, mai bine ca la noi, unde sunt alte condiţii. Eu recomand oriunde în ţările din Vest”, a declarat săptămâna tecută Alexandru Cameniţă, medic neurochirurg.

Poliţistul Bogdan Dumitrescu a fost împuşcat în cap de iubita lui în 31 ianuarie 2018. Anchetatorii au stabilit că, înainte de incident, cei doi au fost în vizită la nişte prieteni. Pistolul folosit îi aparţinea lui Bogdan Dumitrescu şi nu era din dotarea Inspectoratului de Poliţie Olt.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...