Sport

Handbal feminin, Oltchim

Vestergaard: O victorie la un gol este de ajuns

Tehnicianul crede că este încă prea devreme pentru un joc spectaculos

Antrenorul Oltchimului, Jakob Vestergaard, a susţinut azi o conferinţă de presă la Sala Traian şi a vorbit deschis despre jocul de duminică, cu Hypo Viena, primul din actuala ediţie a Ligii Campionilor.
”Sper ca echipa să fie pregătită. Dacă ne uităm la meciul de la Braşov, zic că am jucat foarte bine, ne antrenăm încă foarte intens, dar sunt sigur că până la meciul de duminică vom fi pregătiţi. Ne-am pregătit pentru orice, cunoaştem Hypo, braziliencele vor face tot ce pot să aibă un început bun în Ligă. Ele pot juca fără emoţii, pentru că nimeni nu se aşteaptă să câştige la Vâlcea. Adversarele au mai puţine meciuri jucate în campionatul lor, în timp ce noi am avut câteva partide în Liga Naţională, dar vom fi pregătiţi”
Danezul spune că importante sunt cele două puncte. ”Cel mai important este ca noi să câştigăm, la un gol este de ajuns, nouă ne-ar conveni. Mai avem de construit şi ne va lua mult timp până să ajungem la un nivel superior tot timpul. Va fi un meci greu, va fi multă bătaie pe teren. Nu mă aştept la un handbal plăcut pentru că este încă devreme, este început de sezon. Sper să fie bine, dar mă aştept la o luptă foarte grea. Sunt două echipe puternice din punct de vedere fizic, mental, tehnic şi tactic, va fi un meci greu. Ca de obicei, vrem să jucăm ca o echipă, cu entuziasm, cu un spirit de luptător şi normal că dorim să folosim toate jucătoarele pe teren”.
Vestergaard spune că nu ia în calcul la jocurile de Liga Campionilor sugestia venită de la noul sponsor, OMV Petrom, ca pe teren să fie şi o junioară. ”Am auzit şi eu despre această sugestie, dar trebuie să ne gândim că dacă clubul, fanii, spectatorii şi toţi românii vor ca să câştigăm Liga Campionilor trebuie să folosim cele mai bune jucătoare pe teren, indiferent de vârstă. Trebuie să fim la cel mai bun nivel, altfel nu avem şansă să câştigăm”.
Ca şi în jocul de la Braşov, Cristina Neagu ar putea intra câteva minute. ”A fost foarte bine să o avem în teren la meciul de la Braşov, dar trebuie să se antreneze intens în continuare şi să devină mai bună. Vom încerca să o băgăm câteva minute să joace pentru că, dacă echipa o va vedea pe teren, va fi un plus pentru fete, dar desigur că vom avea şi pe cineva în faţa ei. Ea abia a început, deci va trebui să dovedească că îşi merită locul pe teren. Va fi pe lista de joc”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...