Administraţie

Începe a prima etapă a dezinsecţiei pe domeniul public din acest an

SC Salubritate Craiova SRL desfăşoară, în perioada 20.04-28.04.2018, o campanie de dezinsecţie prin pulverizare terestră pe domeniul public, intervenţie ce are ca scop combaterea insectelor dăunătoare.

ucrătorii societăţii vor acţiona în noaptea de 20 aprilie, efectuând operaţiunea de larvicidare în zona lacurilor din Craiova, pe o suprafaţă de 21,2 hectare, în timp ce, în noaptea de aprilie, începând cu ora 24.00, este programată dezinsecţia în Parcul Nicolae Romanescu şi zonele adiacente. În noaptea de 22 aprilie, activitatea de dezinsecţie va fi derulată în Parcul Tineretului, cimitirele Nord şi Sineasca, zonele verzi de pe bulevardul Nicolae Titulescu, strada Maria Tănase şi de la Casa Ştiinţei şi Tehnicii.
Echipele care acţionează la nivelul Craiovei vor demara intervenţia în celelalte cartiere ale Craiovei în data de 23 aprilie, începând cu ora 24.00, aceasta urmând să se desfăşoare în funcţie de condiţiile meteorologice existente.
Produsul biocid folosit în cadrul acestei intervenţii sunt Extratox, substanţă din grupa a treia de toxicitate, avizată de Ministerul Sănătăţii. Suprafaţa totală pe care va avea loc dezinsecţia este de 762.35 hectare, graficul complet al intervenţiei putând fi consultat pe site-ul www.salubritate-craiova.ro.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...