Sport

Fotbal, Liga a 2-a, CSM

Rufă a încheiat conturile cu Mitu

CSM a tremurat toată săptămâna de teama unei neprogramări pentru că expirase termenul acordat de Federaţie pentru plata datoriei pe care clubul vâlcean o avea faţă de Marius Mitu. Fostul antrenor avea de primit 4 mii de euro din vremea când pregătea CSM-ul şi pentru că patronul Rufă nu i-a dat nici măcar un telefon, a depus memoriu, pe care l-a şi câştigat. Dacă oficialii CSM-ului nu prezentau până azi la Federaţie actele care dovedesc stingerea litigiului cu Mitu, echipa vâlceană era automat neprogramată pentru partida următoare, de mâine, cu Bihor.
"S-a rezolvat problema cu Marius Mitu, a fost plătit, era normal, era munca lui. În plus, jucătorii au primit şi salariul restant şi încerc ca săptămâna viitoare să primească şi prima pentru jocul cu Sibiu. Acum, echipa trebuie să se concentreze doar la jocul cu Bihorul, avem mare nevoie de un succes", a susţinut noul tehnician, Laurenţiu Tudor.
CSM Rm. Vâlcea va juca mâine, în Zăvoi, de la ora 11.00, cu FC Bihor, în etapa a VI-a a Seriei B2.
Echipă probabilă CSM: Tufişi-Eremia, I. Popescu, Plecanciuc, Vătăjelu-Vasile, Pârvu, Nicolae, Văduva-C. Stoica, Nkongue.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...