Sub Lupă

Copil bătut cu bestialitate la Calafat şi filmat de agresori

Scene violente în oraşul Calafat din judeţul Dolj, unde un băat a fost pus la zid şi bătut de alţi trei copii. Întreaga agresiune a fost filmată chiar de cei care l-au lovit pe băiat cu palmele şi pumnii.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Dolj, poliţiştii din municipiului Calafat s-au sesizat şi au început cercetările după ce pe Facebook a apărut un filmuleţ cu un minor care este agresat de alţi copii. Poliţiştii au stabilit că incidentul a avut loc luni, între orele 20.30 - 21.00, pe strada Traian din Calafat, iar copilul bătut are 12 ani şi este din municipiu. “Am crezut că mor când am văzut cum a venit copilul meu acasă. Era roşu. L-am întrebat ce a păţit şi mi-a zis că l-au luat de pe stradă şi l-au dus într-o clădire dezafectată şi l-au lovit şi l-au filmat. Îmi e şi frică să-l mai las pe stradă singur”, spune Codruţa Resceanu, mama copilului.

În imagini se poate vedea cum băiatul de 12 ani este oprit pe stradă de mai mulţi copii, iar aceştia încep să îl lovească pe rând cu palmele şi cu pumnii peste faţă, dar şi cu picioarele, toată scena fiind filmată cel mai probabil de unul dintre participanţii la agresiune. Poliţiştii au chemat victima împreună cu părinţii la sediul Poliţiei Calafat pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Poliţiştii spun că joi dimineaţa a fost depusă o plângere împotriva agresorilor, aceştia fiind trei minori. „În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, urmând ca la finalizarea cercetărilor, dosarul să fie înaintat unităţii competente cu propunere corespunzătoare”, spune Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt IPJ Dolj.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...