Ultima Oră

Crimă odioasă în pădurea de lângă Râmnicu Vâlcea!

Un cadavru descoperit în pădure!

În cursul zilei de ieri, cadavrul unei fete de 19 ani din Rm. Vâlcea a fost găsit în pădurea din apropierea municipiului. Se pare că persoana bănuită ar fi un tânăr de aceeaşi vârstă din Rm. Vâlcea. Din primele cercetări a reieşit că acesta ar fi lovit-o cu pumnii şi ar fi înjunghiat-o, după care ar fi îngropat-o în pădure. Fapta s-a petrecut acum aproximativ 3 săptămâni, dar fata nu a fost dată dispărută. Persoana bănuită, depistată de poliţişti în Rm. Vâlcea, în urma investigaţiilor, a fost reţinută pentru 24 de ore.

Dacă ar fi fost audiaţi la poliţie la timpul potrivit, poate n-ar fi avut loc crima!

La data de 22 martie fata a depus o plângere împotriva tânărului, cu care avea o relaţie şi pe care vroia să-l părăsească din cauza comportamentului agresiv, la Poliţia Municipiului Rm. Vâlcea, aceasta fiind înregistrată şi fiind demarate verificări. Astfel, poliţiştii i-au căutat pe cei doi pentru audiere, dar nu au fost găsiţi. Au fost audiate persoane din anturajul celor doi, care nu au putut da prea multe relaţii. Nu s-a reclamat în niciun fel dispariţia fetei, crima fiind descoperită doar în urma investigaţiilor poliţiei şi acţiunilor care au avut loc marţi.

Filmul pe scurt al crimei!

În noaptea de 21 martie 2018, în jurul orei 22,00 inculpatul observând-o pe victimă pe terasa unui fast-food din mun. Rm. Vâlcea şi având cuţitul asupra sa, a discutat cu aceasta, propunându-i să se deplaseze împreună, până pe platoul de la periferia mun. Rm. Vâlcea, din zona Goranu, punctul „Valea Stăncioiului”. Cei doi s-au deplasat până în punctul respectiv, de unde inculpatul a condus-o pe victimă până la liziera pădurii din apropiere şi în continuare, prin pădure, pe o distanţă de aproximativ 100 m, până în apropierea unui pârâu, unde a agresat-o pe victimă, lovind-o iniţial cu pumnii, după care a lovit-o pe aceasta cu cuţitul pe care-l purta asupra sa, provocându-i decesul.

După uciderea victimei, inculpatul a îngropat cadavrul în imediata apropiere a locului exercitării actelor de agresiune, iar pentru ca locul respectiv, ca să nu devină vizibil datorită lipsei vegetaţiei, l-a acoperit cu lemne uscate.

Înainte de a fi acuzat de uciderea Roxanei Mărdăşanu, Iacob Liviu Cristian fusese deja reţinut de către echipajul Poliţiei Locale Râmnicu Vâlcea

Cu o zi înainte de declanşarea urmării penale împotriva lui Iacob Liviu Cristian pentru uciderea, în luna martie, a Roxanei Mărdărăşanu, acesta a fost reţinut de către echipajul Poliţiei Locale Râmnicu Vâlcea în seara de 17 aprilie, în zona Ostroveni, când ieşea din blocul A11/3 însoţit de o femeie în vârstă de 55 de ani. Reţinerea de către poliţiştii locali s-a făcut în baza unei adrese a Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea referitoare la faptul că Iacob Liviu Cristian era cercetat pentru comiterea de furturi calificate în primăvara anului 2017 şi la începutul anului 2018, având, totodată, interdicţie de a comunica cu respectiva persoană de sex feminin. Ca urmare, Iacob Liviu Cristian a fost predat imediat Poliţiei Române; în ziua următoare, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea declanşau acţiunea penală împotriva acestuia pentru infracţiunea de omor calificat

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...