Sub Lupă

Bază sportivă distrusă înainte de recepţie

O bază sportivă dintr-o comună din judeţul Dolj se degradează pe zi ce trece, deşi nu a fost niciodată folosită. Aceasta trebuia inaugurată în 2012, dar nu s-au mai găsit bani pentru gradenă şi amenajarea gazonului. S-au alocat 300.000 de lei de la bugetul local în amenajarea vestiarelor, dar când au cerut bani de la Ministerul Dezvoltării pentru a continua lucrarea, li s-au spus că nu mai există fonduri pentru sport. Culmea este că în comună nici nu există o echipă de fotbal.

Geamuri sparte, gresia şi faianţa distruse, iar fundaţia o ia la vale. Aşa arată clădirea bazei sportive din localitatea Goicea, ce trebuia să fie inaugurată în anul 2012. Clădirea în care s-au investit 300.000 de lei se degradează acum pe zi ce trece şi localnicii dau vina pe autorităţile locale că nu dus la final această lucrare.

Primarul localităţii spune că pentru finalizarea bazei sportive ar mai fi nevoie de peste 250.000 de lei, bani pe care nu îi poate aloca din bugetul local. „Noi am făcut la Ministerul Dezvoltării Regionale Administraţiei Publice şi fondurilor Europene, anual, întocmim anexa o trimitem, dar nu s-au dat bani pentru sport. Proiectul iniţial de cât era? Exact, exact nu ştiu, dar cred că în jur de 4 miliarde. 4...4 şi jumătate nu ştiu exact”, spune Dumitru Marcu, primarul din Goicea.

Constructorul a abandonat lucrarea acum din lipsă de fonduri şi va continua doar atunci când primăria va aloca bani. „Primăria nu a reuşit să obţină finanţare pentru continuarea lucrărilor. Dar trebuiau să fi finalizate din 2012 din câte am înţeles. Păi da, dar dacă nu au avut, nu au avut bani. Noi pe ce să le facem? Au fost nişte probleme. A trecut de pe ordonanţa 7 pe 28 ....”, spune Constantin Prunea-reprezentant firmă constructoare.

În comună nu există o echipă de fotbal de 3 ani.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...