Sub Lupă

Umilit de învăţătoare, l-a scris pe frunte cu pixul

„Eu am observat pe fruntea copilului şi i-am zis cine te scrise tati? Zice, doamna educatoare. Şi zic eu, doamna educatoare de ce aţi scris pe fruntea copilului? Zice copilul dumneavoastră nu stătu cuminte, termină hârtia, mă rog ce a avut acolo de scris şi îi arătai că nu e bine să scrie pe altă hârtie”, spune tatăl copiului, Costel Argeşeanu.

Învăţătoarea regretă fapta, însă spune că a vrut doar să îl pedepasească pentru că micuţul a distrus pereţii calsei cu pixul şi de asemenea lucrările colegilor. „Gestul pe care l-am făcut poate este necugetat ca să zic aşa, însă l-am făcut pentru a stăvili pornirea acelui copil de a mai deterioara ceea ce nu trebuie deteriorat. Nu sutn obiectele noastre nu avem dreptul să le deteriorăm”, spune Ecaterina Motorga-învăţătoarea acuzată.

Părinţii altor copii din clasa respectivă au păreri împărţite în ceea ce o priveşte pe educatoare. Conducerea grădiniţei condamnă gestul educatoarei şi va cere cea mai drastică măsură. „Eu îmi cer scuze comunităţii pentru un astfel de incident. Este regretabil, şi cred că astfel de chestiuni nu au ce căuta în sistemul educaţional”, a declarat Vasile Spiridon directorul grădiniţei.

Învăţătoarea a venit la grădiniţa din Bustuchin anul acesta şi până în prezent nu a mai avut abateri

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...