Actualitate

Dispensar de 20 de miliarde la Bărbăteşti

Unul dintre cei mai experimentaţi şi iubiţi primari din Vâlcea a reuşit să obţină fonduri pentru o investiţie extrem de importanţă. Constantin Bănacu, primarul din Bărbăteşti, a obţinut 2.012.064 RON, adică peste 20 de miliarde pentru construirea unui dispensar modern în Bărbăteşti prin PNDL II.

Este vorba de construirea unui dispensar medical modern, cu etaj, cu trei cabinete, farmacie, cabinet stomatologic, dar şi dotări şi aparatură medicală de aproape 9 miliarde de lei vechi, cu ecograf şi alte facilităţi pentru cetăţeni.

Trei mari noi investiţii în Bărbăteşti

În acest an, în localitatea Bărbăteşti se vor realiza obiective de mare interes pentru comunitate. Primarul Constantin Bănacu spune că se va moderniza drumul de legătură între localităţile Pietrari şi Costeşti, reabilitarea şcolii din satul Negruleşti şi se va construi un nou dispensar medical. ”S-a semnat cu Ministerul Dezvoltării contractul de finanţre pentru drumul de legătură cu localităţile învecinate Costeşti şi Pietrari şi se va moderniza cu poduri, podeţe şi rigole pe toată distanţa. Este o investiţie foarte importantă deoarece acest drum leagă trei comune, scurtând considerabil distanţa. De asemenea, am primit fonduri guvernamentale pentru schimbarea învelitorii şi reabilitarea Şcolii Negruleşti, dar şi pentru construirea unui dispensar în comuna Bărbăteşti, iar aceste două investiţii au o valoare de 2.496.239 lei”, a precizat primarul Constantin Bănacu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...