Actualitate

Cămin Cultural nou în Stoileşti

Florin Ionescu, primarul comunei Stoileşti, ne-a dezvăluit că o echipă din primărie lucrează în ritm susţinut pentru a finaliza documentaţia necesară accesării de fonduri de la C.N.I pentru construirea unui Cămin Cultural.

“A fost executată o expertiză profesionistă la căminul existent. Lucrările de consolidare, reparare, modernizare ale căminului sunt mai mari decât preţul unuia nou. Expertiza spune că este mai rentabil să-l demolăm pe cel vechi şi apoi să facem altul. Şi aşa vom şi face”, spune primarul Florin Ionescu.

“Am, introdus şi iluminatul public în câteva zone în care acesta nu a fost niciodată. Vremea se îndreaptă, au fost zăpezi mari la noi la finalul lunii trecute. Dar vine primăvara şi vom împărţi din nou pomi fructiferi şcolilor. Copiii se bucură, ne ajută an de an şi plantează pomi fructiferi. Am plantat împreună cu elevi, dascăli, salariaţi ai administraţiei meri, peri şi cireşi. Anul acesta vreau să dau şcolilor caişi. Primarul susţine permanent tinerele generaţii şi deşi nu are un buget mare, va acorda şi în acest an premii în bani elevilor care vor obţine cele mai bune rezultate la examenul de capacitate”, a mai spus primarul Florin Ionescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...