Eveniment

Percheziţii într-un cartier din Drăgăşani

Şase persoane au fost conduse la sediul poliţiei în urma percheziţiilor efectuate, fiind suspecte de comiterea mai multor furturi de material feros, neferos şi de unelte de uz gospodăresc

În urma obţinerii mai multor autorizaţii de percheziţie emise de Judecătoria Drăgăşani, începând cu ora 06.30, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Amărăşti au efectuat opt percheziţii domiciliare într-un cartier din municipiul Drăgăşani.

În această acţiune au fost angrenaţi poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani, Secţiilor de Poliţie Rurală 3 Suteşti, 4 Prundeni, Serviciului de Ordine Publică, cei din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă Vâlcea, precum şi structuri de intervenţie din cadrul Jandarmeriei Vâlcea.

Astfel, poliţiştii au identificat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri, printre care aparate de sudură, drujbe, cazane din aramă pentru fabricat rachiu, polidiscuri etc. Totodată, au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri şase persoane, suspecte de săvârşirea mai multor furturi, autorul infracţiunilor fiind deocamdată necunoscut.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...