Administraţie

Primarul Cârstina îşi continuă proiectele

În majoritatea discuţiilor avute cu primarul din Orleşti, concluzia a fost că administraţia locală a comunei reuşeşte în mare parte să ducă la bun sfârşit proiectele pe care şi le propune. Sigur că mai toate depind de fondurile europene care pot fi obţinute.
„În cursul anului acesta, ultimele sate din comună, respectiv Aureşti şi Scăioşi, vor fi racordate la reţeaua de apă şi cea de canalizare”, a spus primarul Constantin Cârstina.

Situată în partea de sud a judeţului, comuna Orleşti adăposteşte aproximativ 2100 de gospodării. Tot aici funcţionează trei unităţi de învăţământ, respectiv două grădiniţe şi o şcoală. Aşa stând lucrurile, misiunea primăriei locale este aceea de a obţine finanţare pentru proiectele menite să ducă la dezvoltarea localităţii şi, implicit, la creşterea nivelului de trai al comunităţii. De altfel, acesta a fost un obiectiv major pentru Constantin Cârstina odată cu alegerea sa în funcţia de primar. Având în vedere că acesta nu se află la primul mandat, misiunea sa a avut continuitate de-a lungul anilor, rezultatele activităţii devenind vizibile.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...